




Lite knasig bild, fotografen måste öva lite mera. Men äppelstapeln är så fin, att jag vill visa er den. Riktigt julfint!
Huset är av den äldre varianten, och köket smälter in skönt. Ett kök att vara i, och trivas i. Ett ställe där alla får plats, även om det inte är så stor matlagningsarea.
MIN EGEN plats på jorden!
Här kommer ett gott recept på ett riktigt saftigt och gott julbröd!
Lingonbröd 4 st limpor
1 pkt Rågsikt (2 kg+3 dl)
1 pkt Rågsikt (2 kg+3 dl)
8 msk fänkål
8 msk anis
8 tsk bikarbonat
16 dl mjölk
4 dl sirap
ca 5 dl lingonsylt
Blanda allt till en smet, häll i smörade och mjölade brödformat, stör över lite mjöl. Grädda i 175 grader i 45 min – 1 timma
Blanda allt till en smet, häll i smörade och mjölade brödformat, stör över lite mjöl. Grädda i 175 grader i 45 min – 1 timma